گزانتین ها دسته موادی هستند که در قالب الکالوئیدها و پیگمانتها به صورت طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارند و برخی مواد صنعتی هم از زیر گروه های آن به حساب می ایند.تاثیرات این دسته مواد بر روی تغییرات CNS به اثبات رسیده است متیل گزانتین هایی مثل تئوبرومین کاکائو کافئین چای یا قهوه و تئوفیلین از این دسته اند.گاه ماده لوتئین هم در بدن می تواند به گزانتین تبدیل گردد.برخی از افزودنی های غذاهای صنعتی نیز می توانند باعث افزایش ان در بدن شوند.این مواد می توانند دردهای شدیدی را در افراد فیبرو کیستیک سینه خصوصا در زمان شروع قاعدگی یا تخمک گذاری ایجاد کنند پس بهتر است مبتلایان به این عارضه از مصرف اسفناج کلم ها ذرت کرفس شلغم چغندر خصوصا پخته ی انها در این زمان ها پرهیز نمایند و کلا در مصرف ان افراط ننمایند.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در پنجشنبه بیست و ششم بهمن 1391 و ساعت 23:5 |

زونا shingles یک بیماری ویروسی شایع است که با ظهور دسته های متعدد وزیکول هایی مشخص میگردد که در امتداد یک سگمان عصبی پوست منتشر می باشند برخی معتقدند که زوستر یا زونا و ابله مرغان توسط یک ویروس ایجاد می شوند اما حق اینست که با وجود رابطه این دوبیماری با هم ویروس های هر دو بسیار بهم شبیه است.تروما و عصبی بودن در ابتلا نقش هایی دارند. کودکانی که امادگی دارند و با این بیماران تماس دارند به ابله مرغان دچار می شوند در مواردی هم افراد بزرگسال مستعد خصوصا انهایی که در کودکی ابله مرغان نگرفته اند در تماس با ابله مرغان زوستر گرفته اند دقت شود کودکان زیر ۱۵ سالی که سیستم ایمنی سالمی دارند و هنوز ابله مرغان نگرفته اند در تماس با شخص مبتلا به زونا ابله مرغان می گیرند .درد زوستر انقدر شدید است که حتی گزارش خودکشی به خاطر دردهای ان ثبت شده است.ویروس واریسلا در کودکانی که مبتلا به ابله مرغان شده اند در گانگلیون حسی بصورت نهفته باقی می ماند و فقط در صورت نقص ایمنی می تواند به صورت زوستر دراید.در مورد ابله مرغان باید گفت کمتر پیش می اید که یک فرد دوبار به ان مبتلا گردد.(منبع مطلب: بیماری های پوست دکتر گوردون سی .ساور٬ راهنمای بالینی درمان بیماری های پوست دکتر علی جباری و اساتید کرسی پوست دانشگاه تهران و بیمارستان رازی-اینبار استثنائا منابع را برای افراد نادانی که به نادانی خود اصرار و افتخار میکنند ذکر کردیم.)

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در پنجشنبه بیست و ششم بهمن 1391 و ساعت 0:2 |

طبق تحقیقات جدید افرادی که در شب سر وقت مشخصی خود را مقید به خوابیدن نموده و صبح ها سر ساعت معینی بیدار می شوندو حتی در روزهای تعطیل این برنامه را اجرا می نمایند بهتر از افراد دیگر می توانند در شرایط استرس محیطی مانند سر و صدا خواب راحتی داشته باشند. (ارسال مطلب:اسما جوانمردی-مربی بهداشت مدارس)

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در جمعه بیستم بهمن 1391 و ساعت 0:39 |

اخیرا استفاده گیاهان دارویی در حاشیه بزرگراه ها و خیابان ها به عنوان فضای سبز باب شده است دقت کنیم این گیاهان جاذب فلزات سنگین مانند سرب و ماده ارسنیک و ... هستند و استفاده از انها به عنوان گیاه دارویی بسیار مضر می باشد. 

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در دوشنبه نهم بهمن 1391 و ساعت 17:15 |

هیچگاه قبل از قرار دادن تخم مرغ ها در یخچال آنها را نشوییم چون سطح تخم مرغ به صورت طبیعی آغشته به یک ماده مومی آنتی باکتریال است.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در چهارشنبه چهارم بهمن 1391 و ساعت 22:9 |

لوبیا چینی یا سویا منبع خوب پروتئین٬ هیدرات کربن٬ چربی های غیر اشباع٬کلسیم٬ فسفر٬آهن٬ سدیم٬پتاسیم٬آمیلاز٬اوره آز٬کاروتن٬کارتنوئید و ویتامین های گروه ب و ث آ دی ای کا بوده و خاصیت مدر٬کاهنده قند و کلسترول خون و مقوی شریان های قلب٬افزاینده اسید٬ضد سرطان معده٬روده٬کلون و پستان می باشد.که افراد سودجو بوداده آن را در بازار با نام نخود برره(نچوفسکو) ارائه میکنند.دانه سویا دارای مواد شبه استروژن بالاست و افراط در آن در ناباروری زنان خصوصا افراد پلی کیستیک چاق موثر است.تحقیقات اخیر در کشورهای پیشرفته نقش استفاده بی رویه از کنجاله سویا در غذاها به جای گوشت قرمز در ایجاد برخی سرطان ها را اثبات نموده است.دقت کنیم درست است مصرف خود لوبیاروغنی یا چینی و نه کنجاله آن به طور متعادل در پیشگیری برخی سرطان ها نقش دارد اما اگر شخصی به همان سرطان ها خصوصا برخی از انواع سرطان سینه مبتلا شد بهتر است به علت بالا بودن شبه استروژن ها در این دانه از رژیم بیمار حذف گردد. 

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در یکشنبه یکم بهمن 1391 و ساعت 14:18 |

آیا می دانیم یکی از کلاژن های مصرفی برای تهیه ژلاتین در پاستیل های گران قیمت الاستوایدین بدست آمده از ماهیان غضروفی خصوصا باله کوسه می باشد زیرا بر خلاف ماهی های حلال گوشت تیروزین و سیستئین بالایی دارد و در دمای محیط دناتوره نمی گردد.  

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در دوشنبه بیست و پنجم دی 1391 و ساعت 16:34 |

بودادن یا حرارت دهی خشک یک روش قهوه ای نمودن غیر آنزیمی است که برای دانه ها مغز ها و برخی حبوبات و... کاربرد دارد.طبق تحقیقات بودادن قابلیت هضم پروتئین را پایین می آورد خواص انتی اکسیدانی را حذف میکند٬اسیدهای امینه ضروری را حذف یا آنها را با هم ترکیب و ازین طریق قابلیت هضم انها را کاهش می دهد٬رنگ دانه های سرطانزا تولید می نماید٬از تراکم چربی های غیر اشباع مفید می کاهد و ویتامین های ث ب و ای را نابود می کند. همچنین نمک که در ضمن بودادن برای طعم دار کردن به کار می‌‌رود، اثر مخربی بر بسیاری از اسیدآمینه‌‌ها دارد به طوری که سیستئین، هیستیدین، آرژینین، متیونین و تیروزین(موجود در سویا شکلات گوشتها خصوصا بوقلمون و ماهی دانه ها مغز ها و حبوبات)پس از برشته کردن و نمکزنی تقریبا به طور کامل از بین می‌‌روند. بو دادن باعث کاهش محتوای قندهای ساده و محتوای قندی می‌‌شود و قند خون را به آرامی افزایش می‌‌دهد ازین رو افراد دیابتی به مصرف آنها روی می آورند اما در این فرآیند از مالتو دکسترین به عنوان ماده نگهدارنده استفاده می‌‌شود، این ترکیب قند بالایی داشته و قند خون افراد دیابتی را به آسانی بالا می‌‌برد در حالی‌که فرد خود از علت بالا رفتن قند خون‌ مطلع نیست.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در دوشنبه بیست و پنجم دی 1391 و ساعت 16:23 |

همانطور که می دانیم استفاده از روکش های پارچه ای برای نیمکت ها در مدارس مجری مروج سلامت اجباری است و بسیاری از مدارس دیگر هم ازین طرح در راستای تامین سلامت فرزندانمان استقبال کرده اند اما امری که حائز اهمیت بوده و از دید مربیان بهداشت کارکشته مخفی نمی ماند احتمال انتقال آلودگی خصوصا شپش توسط این روکش ها از مدرسه به منازل می باشد.هرچند این احتمال در مدارسی که دارای مربیان بهداشتی متعهدی هستند بسیار کم می شود اما می دانیم معاینات موی سر توسط یک مربی پاره وقت اگر هم کامل انجام شود چند بار در طول سال می باشد.از طرفی نمف ها و حشره بالغ شپش سر یا بدن توانایی زنده ماندن در محیط خارج بدن به مدت ۲۴ ساعت را دارند.لذا دقت در جلوگیری از انتقال آلودگی درین زمینه بسیار ضروری است.برای این امر رعایت نکات زیر پیشنهاد می گردد: ۱-آموزش والدین برای معاینه موی سر فرزندان حداقل هفته ای یکبار و گزارش کتبی در دفترچه ثبت گزارش کار دانش آموز به مربی بهداشت۲-در صورت امکان٬ وجود دو دست روکش برای هر نیمکت به طوریکه بتوان هر روکش را قبل از بردن برای شستشوی هفتگی به منزل توسط دانش آموز بیش از یک شبانه روز در مشمع دربسته و در صورت وسع آغشته به عصاره گل داوودی نموده و کنار گذاشت.۳-با توجه به فعال ماندن نیت های حشره برای ۷-۱۰ روز استفاده از برچسب های مشجر و کدر کننده شیشه پنجره ها برای روکش نیمکت ها به جای پارچه به شرط نظافت و ضدعفونی صحیح پیشنهاد می گردد ۴-آموزش به والدین جهت اصول شستشوی صحیح روکش های پارچه ای به صورت جدا و بلافاصله بعد ورود به منزل و اتوکشی آنها. برای شستن بهتر است از دور آب گرم استفاده شود یعنی 130 درجه فارنهایت، 55 درجه سیلسیوس و حداقل به مدت 20 دقیقه از خشک کن ماشین لباس شویی با چرخه داغ استفاده شود.در هنگام تایید آلودگی البسه و وسایل٬غوطه ور کردن آنها در عصاره گل داوودی قبل از شستشو یا حین آن برای کشتن نمف ها و حشره بالغ بسیار موثر است.البته در برخی مدارس مشاهده شده که هر روز و نه برای شستشو و فقط برای عدم محل نگهداری یکی از دانش آموزان این رومیزی ها را به منزل می برد که این از جهت موازین بهداشتی و انتقال الودگی به وسایل شخصی دانش آموز و منزل کار صحیح و منطقی نیست و درست اینست که در هر کلاس حداقل محلی برای نگهداری آنها مانند کمد وجود داشته باشد.     

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در چهارشنبه سیزدهم دی 1391 و ساعت 18:48 |

یکی ازمواد وابستگی آور خطرناک برای جوانان که عوارض برگشت ناپذیری حتی بعد از ترک دارد٬الکل اتانول می باشد که احتمال و درجه وابستگی آن از مواد مخدر بسیار بالاتر است این ماده مضر از مخاط دهان مری و خصوصا اوایل روده کوچک به سرعت جذب می گردد و در جذب ویتامین های گروه ب نقص جدی ایجاد می نماید. و چون به سرعت دفع شده یا دور از دسترس بدن قرار میگیرد شخص استفاده کننده هربار فاصله مصرف و میزان آن در یک وعده را افزایش می دهد و در صورت ارضا نشدن همزمان به مواد دیگر هم روی می آورد.یکی از علل مهم استفاده از الکل در جوانان صرف نظر از علل ژنتیک خلاصی از اضطراب می باشد.در کل الکلیجات به دو گروه تخمیری ها و الکل های سنگین تقسیم می شوند که قدرت و سرعت تخریب گروه دوم بسیار بیشتر است.از عوامل بسیار مهم در بالا بردن دز مصرف در فرد خرده فرهنگی موسوم به رقابت گیلاس می باشد.امروزه اهمیت مشکل تولید و مصرف الکل در مناطق حاشیه ای مد نظر مسئولین می باشد٬ دوقاشق غذاخوری ناخالصی از الکل غیر خوراکی یا متانول در این تولیدات٬ می تواند شخص را کور و ۴ قاشق آن مرگ را به ارمغان می آورد.دقت شود تاثیر مثبت الکل بر پیشگیری از بیماری های قلبی منسوب به دزهای پایین آن می باشد که منجر به تغییر ساختار چربی های اشباع می شود٬ درحالیکه تاثیر مخرب آن بر روی میوکارد قلب در هر دزی امری اثبات شده می باشد.مصرف الکل در افراد مختلف منجر به مسیر های آنزیمی مختلف می گردد که علائم منحصر به فردی را ایجاد میکند.از عوارض تدریجی مصرف آن می توان نقص و بزرگ شدن سلول های خونی و نقص پلاکت ها٬ دمانس غیر قابل افتراق از آلزایمر و غیر قابل برگشت٬اختلال اضطرابی شدید٬افسردگی منجر به خودکشی٬برداشت مهار از رفتارهای اجتماعی که خود می تواند منجر به انزواطلبی شدید یا شخصیت الکلیک اجتماعی و هتاک گردد٬را نام برد.از راههای موثر در پیشگیری مصرف الکل می توان به تالیف و تدریس کتب پیشگیری بومی سازی شده و افزایش تاب آوری در فرزندانمان اشاره کرد.      

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در چهارشنبه سیزدهم دی 1391 و ساعت 13:31 |

ناهنجاری های فک در کودکی می تواند در ابتلا شخص به مشکلات قلبی در بزرگسالی موثر باشد در حالیکه با برخی اعمال ارتودنسی در کودکی این مشکلات قابل رفع می باشند.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در پنجشنبه هفتم دی 1391 و ساعت 15:4 |

یکی از عوامل بلوغ زودرس فرزندانمان می تواند بسیفنول(BPA) موجود دراسکناس و فاکتورهای خرید فروشگاه‌ها باشد٬این ماده شیمیایی شبه استروژن با بروز سرطان و بلوغ زودرس ارتباط دارد .از این ماده برای ظاهر کردن حروف جوهری روی فاکتورها استفاده می‌شود، نگه داشتن فاکتور خرید تنها به مدت ده ثانیه باعث انتقال ۵/۲ میکروگرم از این ماده به پوست فرد می‌شود. در حالی که به هم مالیدن فاکتور در دست میزان انتقال این ماده کشنده را تا پانزده برابر افزایش می‌دهد و می‌تواند موجب ابتلای فرد به سرطان سینه، چاقی مفرط و بلوغ زودرس شود. از دیگر عوامل بلوغ زودرس و حتی بیماری های متابولیک چون دیابت٬ می توان به رژیم گوشت خواری خصوصا در دختران٬چاقی مفرط در دختران و لاغری مفرط در پسران٬ غذاهای محرک قوه جنسی و فنول‌ها، پتالیت‌ها و فیتواستروژن‌ها و... موجود در شامپوها کنسروها انواع لاک و  عطر و دئودورانت و لوسیون ها٬تماشای صحنه ها و فیلم ها یا شنیدن الفاظ مهیج جنسی٬ خوردن شیر گاو در زمان شیرخوارگی٬کاهش هورمون ملاتونین بواسطه عواملی چون تماشای افراطی تلویزیون و دیر خوابیدن شب و غیره٬دور بودن پدر از محیط خانواده برای دختران و... نام برد. بلوغ زودرس و افزایش هورمون های جنسی در خون در کنار عدم رشد کافی مغز باعث بروز رفتارهای پرخطر در نوجوانان می گردد.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در شنبه دوم دی 1391 و ساعت 23:49 |

بهترین سن برای شروع ورزش های رزمی برای پسران بعد سن ۱۵ سالگی است٬اگر این ورزش ها در سنین پایین تر و بدون همراهی ورزش های آبی انجام گردد شخص در بزرگسالی دچار دردهای مزمن زانو می گردد. 

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در جمعه یکم دی 1391 و ساعت 22:33 |

آیا می دانید در اوایل قرن بیستم به علت خدمات بهداشتی و ریشه کنی بیماری های مرگبار عفونی میانگین طول عمر بشر از حدود ۴۰ سال به ۷۰ سال رسید اما هم اکنون به علت مصرف بالای سیگار میانگین طول عمر به همان میزان سابق برگشته است.آیا می دانید احتمال معتاد شدن شخصی که یکبار حشیش را برای کنجکاوی استفاده میکند یک به ۱۵ و در مواد دیگر بسیار کمتر است اما در مورد سیگار یک به ۳ است.آیا می دانید مصرف سیگار در شخص معتاد باعث برانگیختگی٬ بالا رفتن تمرکز و حس آرامش می گردد که این علائم همه به علت بر طرف شدن عوارض اعتیاد به سیگار بعد از مصرف مجدد آنست. 

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در سه شنبه بیست و هشتم آذر 1391 و ساعت 0:20 |

تنفس د‌رست می تواند‌ انرژی زیاد‌ی را برای بد‌ن حفظ کند‌ و همچنین بد‌ن را سالمتر نگه د‌ارد‌، د‌ر حالی که روش غیرصحیح آن می‌تواند‌ انرژی زیاد‌ی از بد‌ن بگیرد‌ و به سلامت بد‌ن آسیب وارد‌ کند‌.تنفس صحیح همچنین باعث می‌شود‌ تا انتقال خون از قلب به رگ‌های بد‌ن، بهتر و مرتب‌تر انجام پذیرد‌.سعی نکنید‌ تا با د‌هان دم و بازدم را انجام دهید‌٬البته برای خارج کرد‌ن سریعتر هوا می توان‌ از د‌هان استفاد‌ه کرد‌، اما برای کشید‌ن آن اصلاً از د‌هان استفاد‌ه نکنید زیرا عوارض بسیاری برای دندان ها٬ لثه ها ٬ریه ها٬ قلب٬ گوارش٬ عضلات شکم و... دارد‌. در فعالیت هایی که ضربان بالا می رود به کارگیری د‌هان برای عمل د‌م باعث می‌شود‌ تا هوا به حجم نامشخص وارد‌ بد‌ن شود‌ بد‌ون اینکه فیلتر شود‌. بینی با فیلترهایی که د‌ر قسمت ورود‌ی خود‌ د‌ارد‌، هوای د‌م را پاک‌سازی می‌کند‌. همچنین بینی با حجم کمتری که د‌ارد‌، باعث می‌شود‌ تا حجم هوای د‌م، کنترل شد‌ه و به مقد‌ار مورد‌ نیاز باشد‌.انجام دم از راه د‌هان خصوصا در فعالیت ها باعث خشکی د‌هان و گلو می‌شود‌ که این موضوع به خشک شد‌ن آب بد‌ن و کسری انرژی کمک می‌کند‌.روش توصیه شد‌ه این است که د‌م از راه بینی و بازد‌م از راه د‌هان انجام گیرد‌. د‌ر این روش البته بهتر است که هنگام کشید‌ن هوا، د‌هان کاملاً بسته باشد‌. البته روش د‌م و بازد‌م از راه بینی هم توصیه شده است‌.د‌ر این حالت د‌هان د‌ر هر د‌و حالت د‌م و بازد‌م کاملاً بسته است.در روش بازدم از دهان٬ فضای دهان برای رشد میکرب ها راکد نخواهد ماند.از مواردی که در بهداشت این نوع تنفس بسیار مهم است تمیز کردن بینی با آب و استنشاق می باشد. در روز سعی کنید‌ تا به صورت عمیق د‌ر روش زیر چند‌ مرتبه تنفس کنید‌:اگر برای مثال یک ثانیه را صرف کشید‌ن نفس عمیق می‌کنید‌، چهار برابر آن یعنی چهار ثانیه باید‌ برای نگه‌د‌اشتن نفس د‌ر بد‌ن صبر کنید‌. سپس د‌ر زمان د‌وبرابر آن یعنی د‌و ثانیه باید‌ نفس را بیرون د‌هید‌. این مد‌ت زمانها بستگی به نوع نفس کشید‌ن شما د‌ارد‌، اما نسبت‌ها باید‌ رعایت شوند‌. یعنی اگر د‌م، د‌و ثانیه به طول انجامد‌، نگه د‌اشتن آن باید‌ هشت ثانیه طول کشد‌ و بازد‌م نیز چهار ثانیه.این نوع روش تنفس چه برای کسانی که ورزش می‌کنند‌ و چه کسانی که نمی‌کنند‌، د‌ر روز سه مرتبه و د‌ر هر د‌وره، د‌ه بار توصیه می‌شود‌. یعنی د‌ه بار صبح، د‌ه بار عصر و د‌ه بار قبل از خواب.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در سه شنبه چهاردهم آذر 1391 و ساعت 21:54 |

طبق مطالعات هر یک درجه فشار خون بالاتر از حد طبیعی در انسان می تواند ۴سال از عمر طبیعی آن انسان بکاهد.از علل بالا ماندن فشارخون می توان به مصرف بالای سدیم٬ مصرف بالای شکر سفید و چربی٬کم مصرف نمودن ویتامین ها از جمله ویتامین ث یا انهدام و عدم جذب آنها در بدن خصوصا به علت چاقی و مصرف بالای دخانیات٬افزایش فشارخون مکرر تنشن در جوانی و...اشاره کرد. 

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در یکشنبه دوازدهم آذر 1391 و ساعت 15:27 |

طبق تحقیقات بعد از شیرین بیان که از مواد محرک تولید استروژن می باشد٬ یکی از مواد مفید در مهار فعالیت باکتری های مولد زخم معده آب سیب زمینی می باشد.دانشمندان در حال تلاش برای تهیه داروی درمان زخم معده از مولکول های آنتی باکتریال آن می باشند.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در دوشنبه ششم آذر 1391 و ساعت 17:5 |

یکی از میوه های مفید برای توانبخشی افرادی که در آستانه تنگی خطرساز عروق تغذیه کننده قلب می باشند٬ کیوی می باشد که معمولا دو عدد در روز برای صبح و عصر توصیه می گردد.البته دقت شود این میوه نباید بامعده خالی میل شود.برای مشکلات معده و کیسه صفرا مضر است و دارای اگزالات که از مواد کاهنده جذب آهن است می باشد. 

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در دوشنبه بیست و دوم آبان 1391 و ساعت 21:19 |

سوهان حلوای سنتی است که به مناسبت پایان یافتن بنای حرم مطهر حضرت معصومه س در دوره قاجاریه توسط ملا ابراهیم شماعی ارائه شد و سریع مورد استقبال مردم قرار گرفت و چون برای بریدن و هضم روی غذای سنگین خورده می شد سوهان نام گرفت.قدما اعتقاد داشتند این شیرینی مصلح دارویی آب شور قم است.مواد اولیه سوهان آرد سبوس دار گندم جوانه گندم زرده تخم مرغ کره هل مغزها شکر زعفران می باشد.این ماده منبع خوب ویتامین ها و املاح و انرژی است و برای پیشگیری از خستگی عضلانی و خستگی عصبی مفید است.متاسفانه طبق بررسی های جدید در اکثر سوهان ها از رنگ های مصنوعی سرطانزا یا زردچوبه و روغن های نامرغوب استفاده می گردد.روغن‌ های نامرغوبی که برای تهیه این محصول استفاده می‌ شود در برابر حرارت بالای پخت سوهان به هم چسبیده و پلیمریزه می‌ شوند یا آن که دود کرده و شروع به سوختن می ‌کنند و باعث تولید آکرولئین سرطانزا می‌ شوند.دقت کنیم در یک سوهان مناسب نباید روغن روی آن دلمه ببندد رنگ آن باید قهوه ای روشن باشد نباید سفت باشد و به دندان بچسبد ته مزه آن تندی نداشته باشد و دارای شناسنامه کامل تولید و سلامت باشد.   

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در یکشنبه چهاردهم آبان 1391 و ساعت 22:9 |

از میان مواد کپک زده حتما کل نان و میوه ها و کره درگیر شده را دور بریزید سم این قارچ ها می تواند موجب سرطان یا سکته شود. اما در کپک زدگی پنیر ٬مربا و رب فقط کمی بیشتر از منطقه کپک زده را جدا کنید هرچند در پنیر بهتر است قسمت بیشتری را دور بریزیم زیرا میکرب های دیگری هم درآن فعال میشوند که موجب زخم معده می گردند.ایجاد طعم مطبوع ابغوره کهنه به علت تجزیه آن توسط توکسین ها می باشد.هیچوقت روی سرکه و ابغوره کپک زده دوباره سرکه یا ابغوره تازه نریزیم و کپک ها را آهسته جدا کنیم. قرار دادن آبغوره مقابل افتاب و جوشیدن آن در غذا موجب تغییرات شیمیایی مضر و اکسید شدن آن می گردد.دقت کنیم کلا جوشاندن و پختن مواد کپک زده باعث از بین رفتن توکسین های مضر نمی گردد. 

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در یکشنبه هفتم آبان 1391 و ساعت 20:28 |

اخیرا مرغ هایی بسته بندی و گرانتر از مرغ های معمولی با نام مرغ سبز وارد بازار شده است که تولید آن رو به افزایش است و مردم آنها را با مرغ ارگانیک اشتباه می گیرند مرغ ارگانیک مرغی است که به طور طبیعی و بدون استفاده از هیچ ماده شیمیایی رشد کرده باشد و در ایران خط تولید ندارد اما مرغ سبز در واقع نشانی است که سازمان دامپزشکی به تولیداتی اعطا میکند که در رشد آنها هیچ آنتی بیوتیکی خصوصا مواد ضد کوکسیدیوز استفاده نشده باشد که این در سه نوبت آزمایش (توسط بازرسین) در زمان های مختلف رشد٬ احراز می گردد.در شرایط فعلی مرغ های سبز ارائه شده در فروشگاههای زنجیره ای معتبر مطمئن تر هستند...

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در شنبه ششم آبان 1391 و ساعت 9:56 |

براساس تحقیقات انجام شده توسط کارشناسان زبان بدن، حالتی که افراد برای خواب خود انتخاب می کنند و یا حالتی که هنگام خواب بدن آنها به خود می گیرد به میزان قابل توجهی نشان دهنده یا تعیین کننده برخی از فاکتورهای شخصیتی روز بعد انان است...


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در جمعه پنجم آبان 1391 و ساعت 14:31 |

یکی از دلایل مهم تلخی دهان که حتی ساعتها بعد از بیدارشدن صبحگاهی ادامه دارد کم ابی بدن است در این موارد در صورت وجود تعریق٬ فعالیت بالا٬ جماع خصوصا حین کسالت و خستگی در شرح حال شما باید از مایعات و میوه جات ابدار استفاده گردد.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در جمعه پنجم آبان 1391 و ساعت 14:27 |

کودکان خود را به خواب کافی عادت دهیم و از دیر خوابیدن آنها در شب جلوگیری کنیم. افرادي كه خواب كافي ندارند و در طول روز خواب آلوده‌تر هستند، براي خوردن هله‌هوله و خوراكي‌هاي مضر و ناسالم مثل شيريني و چيپس، ولع بيشتري از خود نشان مي‌دهند.مناطقي از مغز كه با "پاداش و انگيزه" مرتبط هستند در این افراد به مراتب فعال‌تر است. به بيان ديگر درحالت خواب‌آلودگي، مغز انگيزه بيشتري براي انتخاب خوراكي‌ها و تنقلات مضر و ناسالم پيدا مي‌كند.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در سه شنبه دوم آبان 1391 و ساعت 20:39 |

کلید ایجاد خلاقیت مثبت در فرزندانمان آزادی در عین آزادگی است و کلید آزاد و آزاده بار آوردن فرزندانمان اقتدار همراه با تعقل والدین است و کلید اقتدار و تعقل ما در عرصه خانواده نظم٬ خویشتن داری و بروز بودن اطلاعات علمی ما است٬استبداد و خودشیفتگی والدین ریشه درخت خلاقیت را در کودکان می خشکاند.کسی که درست تربیت شده باشد با آزادی از قید و بندها آزادگی خود را حفظ می نماید...٬این درحالیست که محصول خانواده بی تفاوت یا طلاق عاطفی که همه در آن منزل را مسافرخانه تلقی میکنند موجودات ضد اجتماع هستند همانهایی که می توانند جمعی را معتاد و منحرف نمایند٬ در خانواده رها و آزاد نیز فرزند سالاری حاکم است منزل برای فرزندان محل رسیدن به تمام امال کودکی است این افراد در نوجوانی و جوانی آلت دست٬کم اراده یا معتاد می شوند.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در یکشنبه سی ام مهر 1391 و ساعت 14:15 |

سلامت پاییزی خود و فرزندانمان را با استفاده از قطعات کدو تنبل در خوراکها و آش و سوپ تامین کنیم.کدو تنبل سیستم ایمنی ما را در برابر بیماری های شایع پاییز بیمه می نماید.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در یکشنبه سی ام مهر 1391 و ساعت 12:37 |

آب انار سیاه شیرین بهترین دارو برای رفع سرفه های مکرر آلرژیک همراه با تنگی نفس خصوصا در کودکان می باشد.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در چهارشنبه بیست و ششم مهر 1391 و ساعت 13:5 |

عوارض جبران ناپذیر نبود ید از یک سو، همچنین وجود فلزات سنگین همچون سرب، کادمیوم، جیوه و ... که باعث بروز انواع سرطان و بیماری های کلیوی می شود و وجود گچ، شن و ماسه به عنوان یک ناخالصی غیر محلول در نمکهای معرفی شده به عنوان نمک های طبیعی ٬سنگ نمک، نمک دریا و دریاچه٬ باعث گمراهی آحاد مردم و مصرف آن تهدید جدی برای سلامت مردم است.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در دوشنبه بیست و چهارم مهر 1391 و ساعت 11:4 |

اگر هیچ وقت بعد از هر لبخندی خدا را شکر نمی کنید حقی نخواهید داشت بعد از هر اشکی او را بازخواست کنید.درین دنیا هر شادی مادی آبستن غم مادی و هر لبخند بر روی پیر دنیا ظرف قطره ای اشک از جانب جبار روزگار است.چند سال بعد از اینکه از دنیا می روید هیچ کس بخاطر نخواهد آورد که چقدر ثروتمند و زیبا یا صاحب قدرت بوده اید اما همه ذرات هستی یادشان خواهد ماند چه تاثیری روی دلها و ذهن ها و حقائق اشیاء گذاشته اید.همین تاثیرات ماندگار زبان قلم و رفتار برخاسته از پندارمان که بر صفحه حواس بازماندگان و آیندگان می ماند٬حال خویش ساخته جسم اثیری ما را در بعد چهارم دگرگون خواهد کرد. 

عشرت شبگیر کن می نوش کاندر راه عشق

شبروان را روشنائیهاست با میر عسس(علی ع)

عشقبازی کار بازی نیست ای دل سر بباز

زانکه گوی عشق نتوان زد به چوگان هوس...

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در دوشنبه بیست و چهارم مهر 1391 و ساعت 1:44 |

آیا می دانید همانطور که از خرما انگور و انجیر شیره گرفته می شود در غرب کشور از میوه بلوط نیز شیره ای بدست می آید که مقوی معده های مرطوب است.

+ نوشته شده توسط انجمن سلامت و پیشگیری قم-مهندس کرمانی در شنبه بیست و دوم مهر 1391 و ساعت 21:52 |